Jezeri Kids Jacket - ID: A028681

kampagne

DidriksonsJezeri Kids Jacket

Mere info

Mere om Jezeri Kids Jacket fra Didriksons

Jezeri Kids Jacket er en skaljakke til børn i to kontrasterende farver med synlige refleksioner for barnets sikkerhed. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Jezeri Kids Jacket har en rem, der dækker lynlåsen for at beskytte imod vind og vand. Hætten er aftagelig og kanten forneden er justerbar for forbedret pasform. Ærmerne kan forlænges op til en størrelse på" "Extend Size ''. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% polyester, PFC-fri WR finish
Egenskaber for Jezeri Kids Jacket:
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skaljakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!