Kaya Girl's Jkt - ID: A028269

kampagne

DidriksonsKaya Girl's Jkt

Mere info

Mere om Kaya Girl's Jkt fra Didriksons

En funktionel jakke med tyndere polstring. Jakken ånder og er både vind og vandtæt med tapede sømme, perfekt til både hverdag og vandring. Jakken har en høj krave, der beskytter mod vind og vind samt tre lommer på forsiden, den ene på indersiden og den ene til løftekortet på ærmet. er aftagelig og på indersiden har jakken en praktisk snelås, der kan parres med Svea bukserne. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Kaya Girl's Jkt:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Forårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!