Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kids' Bjärven Coverall 2 - ID: A170590

DidriksonsKids' Bjärven Coverall 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Bjärven Coverall 2 fra Didriksons

Kids' Bjärven Coverall 2 fra Didriksons er en vatteret overall, der er 100 % vand- og vindtæt med tapede sømme. Den er velegnet til vinterleg.
Kids' Bjärven Coverall 2 har skulderstropper indeni for bedre komfort, ribkrave indeni og en yderkrave for mere komfort. Snegamacher sikrer, at sneen forbliver på ydersiden. Hætten og kanten af imiteret pels kan tages af, og lynlåsen foran er dækket af en beskyttende stormklap, der holder kulden ude. Indvendige manchetter med tommelfingerhuller og en løkke til fastgørelse af handsker eller luffer. Er desuden forsynet med "Extend size"-funktion, hvilket betyder, at benlængden kan forlænges med op til én størrelse. Foret er farvet ved hjælp af Solution Dye, som er en farveteknik, der sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionelt farvet polyester-/polyamidstof. For den navyblå farves vedkommende er skalstoffet også farvet ved hjælp af Solution Dye-teknikken. PFC-fri vandafvisende finish.

Materiale: 100 % polyamid
For: 100 % polyamid
Polstring: 100 % polyester
Egenskaber for Kids' Bjärven Coverall 2:
Bæredygtighed: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye / e.dye
Fyldevægt: 140 g/m²
Lavet i: Bangladesh
Vindafvisende: Ja
Main material: Polyamid
Vandtæt: Ja
Membran: Nej
Vandafvisende: Ja
Polstring: Varmt polstret
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Nej
Reflekser: Ja
Polstring: Polyester
Tapede sømme: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Flyverdragter

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!