Kids' Corin Full Zip 7 - ID: A154571

Outlet

DidriksonsKids' Corin Full Zip 7

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Corin Full Zip 7 fra Didriksons

Kids' Corin Full Zip 7 fra Didriksons teknisk fleecejakke har et blødt, men alligevel stærkt yderlag fremstillet af blødt, åndbart, teknisk fleecestof med børstet bagside. Jakken har loose fit med ribbede manchetter og ribbet kant forneden. To forlommer og en aftagelig hætte. Jakken kan fastgøres til Rocket-jakken som et ekstra varmende lag.
Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan
Egenskaber for Kids' Corin Full Zip 7:
Justerbar kant: Nej
Pasform: Normal
Materiale: Polyester
Tovejs lynlås: Nej
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Flatlock sømme: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Mellemlagstrøjer

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!