Kids' Monte Full Zip 8 - ID: A130951

kampagne
BLACK WEEK

DidriksonsKids' Monte Full Zip 8

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Monte Full Zip 8 fra Didriksons

Kids' Monte Full Zip 8 fra Didriksons er et mellemlag til børn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 100% polyester

Egenskaber for Kids' Monte Full Zip 8:
Pasform: Normal
Materiale: Polyester
Bæredygtighed: Indeholder genbrugsmaterialer
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Nej
Antal lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Mellemlagstrøjer

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!