Kids' Mynta Logo T-shirt Explore Bigger - ID: A154628

OUTLET
15% ekstra - KODE

DidriksonsKids' Mynta Logo T-shirt Explore Bigger

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Mynta Logo T-shirt Explore Bigger fra Didriksons

Kids' Mynta Logo T-shirt Explore Bigger fra Didriksons er en cool, kortærmet T-shirt til sjove dage udendørs. Den er en klassisk T-shirt med sjove print og er fremstillet af et blødt bomuldsstof. Denne T-shirt er lidt længere bagpå.
Materiale: 100 % bomuld

Egenskaber for Kids' Mynta Logo T-shirt Explore Bigger:
Knaplukning: Nej
Pasform: Normal
Materiale: Bomuld
Lynlås: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle T-shirts

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!