Kids' Neptun Jacket - ID: A130927

OUTLET
15% ekstra - KODE

DidriksonsKids' Neptun Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Neptun Jacket fra Didriksons

Neptune Kids' Jacket fra Didriksons er en vinterjakke til børn. Jakken har tapede sømme for en fuldt vind- og vandtæt konstruktion, der holder barnet tør og varm under spændende udendørsleg i dårligt vejr.
Neptun Kids' Jacket har indbyggede kiler for øget mobilitet og der er flere reflekser, der holder barnet synligt uanset tidspunktet på dagen. Ærmerne kan forlænges op til én størrelse takket være Extend Size-funktionen, hvor specificerede sømme kan sprættes op. Vatteringen består af 100 % genanvendt polyester, og foret er farvet med Solution Dye-teknologien, som sparer op til 80 % vand i produktionsprocessen sammenlignet med konventionel farvning.
100 % vind- og vandtætFluorcarbon-fri imprægneringVattering af 100 % genanvendte fibreIndbyggede kilerReflekser på hætten{13 }Reflekser på manchetterReflekser på ryggenReflekser på lynlåsenJusterbar underkantJusterbar hætteJusterbare manchetterHagebeskytterLøkke til at fæste vanterne iIndvendige manchetter med tommelfingerhullerNavnemærkeLøkke inde i lomme, hvor refleks kan fastgøresTo lommer med lynlåsFuld længde lynlås med stormklap overDesignet i Sverige, produceret i BangladeshMateriale: 100 % polyamid
For: 100 % polyamid
Vattering: 100 % polyester
Egenskaber for Kids' Neptun Jacket:
Justerbar kant: Ja
Pasform: Normal
Bæredygtighed: Indeholder op til 50 % genbrugsmateriale
Vandtæt: Ja
Membran: Nej
Vandafvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Varmt polstret
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Reflekser: Ja
Tapede sømme: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!