Koster Women's Rubberboot - ID: A028711

kampagne

DidriksonsKoster Women's Rubberboot

Størrelseguide Mere info

Mere om Koster Women's Rubberboot fra Didriksons

Koster Women's Rubberboot er en gummistøvle med højt skaft lavet af naturgummi. Støvlen har en stabil sål og en behagelig pasform og en blød tynd fleece på indersiden af skaftet. Bagtil, den øverste kant er en løkke, der hjælper, når du tager støvlen på. Materialet er vandtæt og vindtæt.
Egenskaber for Koster Women's Rubberboot :
Vinter Foret: Nej
Snøring: Nej
Reflekser: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Gummistøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!