Kure Kid's Parka - ID: A039180

kampagne

DidriksonsKure Kid's Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om Kure Kid's Parka fra Didriksons

Kure Parka fra Didriksons er en foret parka i størrelse 80 - 140 med en stor skøn syntetisk pels rundt om hættekanten. Jakken er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme perfekt til kolde vinterdage både til førskole / skole eller en dejlig dag i sneen. Børnestørrelser. Kure har synlige reflekser samt en aftagelig hætte og en høj krave, der beskytter mod kølige vind. Hætten, bunden og manchetterne kan indstilles om nødvendigt. Jakken har et åndbart materiale og lynlås langs hele fronten med et beskyttende ærme. Kure har funktionen" "Extend size" og kan udvides i ærmerne op til en størrelse. Vandafvisningen er PFC-fri.
materialer
Skal: 100% Polyamid.
Egenskaber for Kure Kid's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!