Louise Women's Jacket - ID: A028743

kampagne

DidriksonsLouise Women's Jacket

Mere info

Mere om Louise Women's Jacket fra Didriksons

Louise Women Jacket er en tynd jakke med netfor på indersiden. Jakken er vindtæt og kan justeres i underkanten til at gøre en ekstra forstærket pasform. Damestørrelser. Jakken er let at pakke og har en fast hætte og en blød børstet finish. PFC-fri vandafvisning. Materiale: 100% polyester, PFC fri DWR
Egenskaber for Louise Women's Jacket:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Softshelljakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!