Luc Men's Pants - ID: A028293

kampagne

DidriksonsLuc Men's Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Luc Men's Pants fra Didriksons

Luc Men’s Pants er lette polstret bukser uden beslag til aktiv brug under alle vejrforhold. Materialet ånder, er lavet af 100% polyamid og er vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Bukserne har bundkantsforstærkning og snørelås på indersiden med en krog til fastgørelse til sko snørerne. Bukserne har en knap i taljen og tre lommer med lynlås foran. er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Luc Men's Pants:
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Vindtætte: Ja
For: Letforede
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Antal benlommer: 1 stk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!