Lynge Kid's Coverall - ID: A039178

kampagne

DidriksonsLynge Kid's Coverall

Størrelseguide Mere info

Mere om Lynge Kid's Coverall fra Didriksons

Lynge Coverall fra Didriksons er en foret overalt i et blødt bevægende polyestermateriale, perfekt til en dag ude i sneen. Den er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme og åndbart materiale. Børnestørrelser. Lynge har ekstra forstærkning på udsatte områder samt synlige reflekser og en aftagelig hætte. Den har en lomme til liftkort på ærmet og lommer på forsiden, så dagens resultater kan gemmes sikkert. Hætten, manchetter, talje og nederkant kan justeres. Den har også funktionen "extend size" og kan udvides til en størrelse i ben og ærmer. Vandafvisningen er PFC-fri.
materialer
100% polyester.
Egenskaber for Lynge Kid's Coverall:
Huvudmaterial: Polyester
Vandtæt: Ja
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Åndbar evne: 8000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!