Marcel Men's Parka - ID: A028290

kampagne

DidriksonsMarcel Men's Parka

Mere info

Mere om Marcel Men's Parka fra Didriksons

En foret parka til mænd i et sportigt design med ekspeditionens følelse. Parkasen er lavet af 100% genanvendt polyester. Materialet er vindtæt og vandtæt med åndbarhed og tapede sømme, perfekt til alt vejr. Hætten er fast og har en aftagelig blød syntetisk pels på kanten. Jakken har en smidig tovejs lynlås til god ventilation, Med en beskyttende windbreaker og en høj krave, der beskytter mod regn og vind. Marcel har to store rummelige lomme lommer foran, to mindre med lynlås ved brystet og en på ærmet med vandtæt lynlås. Jakken har synlige reflekterende detaljer på hætten og lommer samt kan Justeret i bunden og enden af ærmet. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyester
Egenskaber for Marcel Men's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 6 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!