Matt Boy's Parka - ID: A028274

kampagne

DidriksonsMatt Boy's Parka

Mere info

Mere om Matt Boy's Parka fra Didriksons

En klassisk parka med blød varmende pilé i både ryggen og hætte. Materialet ånder og jakken er både vind. og vandtæt med tapede sømme, passer lige så godt i hverdagen som i bakken. Jakken har en aftagelig hætte med en blød syntetisk pels på kanten. Forsiden er en glat tovejs lynlås med vindbryder og en høj krave, der beskytter mod vejr og vind. Jakken har tre lommer på forsiden og en inderside til ekstra opbevaring. Vandtætningen er PFC- fri.
Materiale: Polyamid
Egenskaber for Matt Boy's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!