Morris Baby Jumpsuit - ID: A028265

kampagne

DidriksonsMorris Baby Jumpsuit

Størrelseguide Mere info

Mere om Morris Baby Jumpsuit fra Didriksons

Perfekt blødhed til det mindste. Morris er et mønstret jumpsuit med en blød børstet inderside for en god følelse af kroppen. Jumpsuit har knapper langs hele fronten og fungerer lige så godt til brug separat eller som et andet lag under f.eks. En samlet. Materialet er 100% polyester og farves med opløsningsmiddelfarveteknologi, som sparer vand, energi og kemikalier under produktionen.
Materiale: 100% Polyester
Egenskaber for Morris Baby Jumpsuit:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Gylp: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!