BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Nobi Kids Pants 2 - ID: A028267

kampagne

DidriksonsNobi Kids Pants 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Nobi Kids Pants 2 fra Didriksons

Nobi Kids Pants 2 er en uforet dække bukser uden seler til børn. For at øge pasformen er der elastik i taljen og justerbar forneden. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Bukserne har en fleece i bunden og kan forlænges op til en størrelse," "Extend Size ''. Vand afvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% polyamid. PFC-fri vandafvisning.
Egenskaber for Nobi Kids Pants 2:
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Vandsøjletryk: 5000 mm
Seler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnbukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!