BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Nomadic Women's Jacket - ID: A028310

kampagne

DidriksonsNomadic Women's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Nomadic Women's Jacket fra Didriksons

Nomadic Women’s Jacket er en uforet regnjakke i polyesterstof til aktiv brug. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisning er PFC-fri. Damestørrelser. Jakken har en fast, justerbar hætte og to vandtætte lommer foran. For bedre at passe en løbegang og en blød ved ærmekant.
Materiale: 100% polyester, PFC-fri DWR
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!