DidriksonsOna Women's Padded Jacket

kampagne

  Ona Women's Padded Jacket - ID: A039028

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Ona Women's Padded Jacket fra Didriksons

  Ona Padded Jacket af Didriksons er en kortere feminin jakke med quiltet mønster i et blødt ydre materiale og elastisk polyesterstof på siderne, der giver en stilfuld silhuet. Jakken er vindtæt og har et vandafvisende ydre materiale, perfekt til kolde vinterdage. Damestørrelser. Fast hætte med en stor aftagelig syntetisk pels på kanten og en høj krave. To lommer i siderne, der er forseglet med lynlås. Inden i ærmet har jakken en praktisk refleksdetalje, som er synlig ved foldning af ærmerne. Kanterne og hætten kan justeres efter behov. Vandafvisningen er PFC-fri.
  materialer
  100% Polyester, Laminat. 94% Polyester, 6% Elastan.
  Egenskaber for Ona Women's Padded Jacket:
  Vandtæt: Nej
  Membran: Nej
  Hovedmateriale: Polyester
  For: Varmtforede
  Hætte: Fast
  Vindtæthed: Ja
  Stretch: Ja
  Justerbar i talje: Nej
  Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

  Mere fra Didriksons

  Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
  Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
  Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
  Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
  Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!