Pim Youth Pants - ID: A028272

kampagne

DidriksonsPim Youth Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Pim Youth Pants fra Didriksons

En blød, hyggelig buks til kolde dage er egnet til brug hver for sig eller som lange underbukser. Bukserne har en blød børstet indvendig og firevejs stretch for en ekstra behagelig pasform. Om nødvendigt kan taljen justeres med en snøring. Materialet er 100% polyester og farves med solution dye teknik, der sparer vand, energi og kemikalier under produktionen.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Pim Youth Pants:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Kort
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Lange underbukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!