Plaskeman Kid's Pants 2 - ID: A039284

kampagne

DidriksonsPlaskeman Kid's Pants 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Plaskeman Kid's Pants 2 fra Didriksons

Plaskeman Pants 2 af Didriksons er bukser i Galon® materiale. Det vandtætte og vindtæt materiale holder bukserne tørre, uanset vejrforhold. Bukserne har en højere bib model med justerbare bøjler og trykknapper på siderne for en forstærket pasform. Synlige reflekser findes omkring begge ben. Børnestørrelser. Materialer
Belægning: 100% polyurethan. Skal: 100% Polyester.
Egenskaber for Plaskeman Kid's Pants 2:
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Ja
Membran: Other
Antal lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Seler: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnbukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
116.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!