Reed Men's Jkt - ID: A028294

kampagne

DidriksonsReed Men's Jkt

Mere info

Mere om Reed Men's Jkt fra Didriksons

En funktionel jakke i EVO-down, lavet af 100% polyamid stof. Jakken er vindtæt og er velegnet til hverdagen som i kælkebakken. Hætten er fast og har en høj krave, der beskytter mod vind. Reed har to lommer med lynlås foran og en på indersiden. Over skuldrene og underarmene har jakken ekstra forstærkning. Vandafvisningen er PFC-fri.
Egenskaber for Reed Men's Jkt:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Fast
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!