Robert Men's Jacket - ID: A028716

kampagne

DidriksonsRobert Men's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Robert Men's Jacket fra Didriksons

Robert Men’s Jacket er en jakke til mænd med indvendig lomme og fire dekorative lommer. Jakken kan justeres i manchetter, fold og hætte for bedre pasform. Hætten er fast og kan rulles ind i kraven, der lukker med en synlig lynlås på kanten. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. PFC-fri vandafvisning. Materiale: 100% polyamid, PFC fri DWR
Egenskaber for Robert Men's Jacket:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 8000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!