Romme Kid's Coverall - ID: A028256

DidriksonsRomme Kid's Coverall

Størrelseguide Mere info

Mere om Romme Kid's Coverall fra Didriksons

En stilfuld dragt med retro inspireret design og flot pasform med raglan ærmer. Romme er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme og er fremstillet i et åndbart materiale, der passer til alt vejr. Romme har ekstra forstærkning over knæ og bag. Den har synlige reflekser og en aftagelig hætte med trykknapper. Lynlås foran med en beskyttende windbreaker og et snefang i buksebenene. Ben og ærmer kan udvides med "" Extend size "", ærmerne udvides med en foldbar ærmekant. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Romme Kid's Coverall:
Huvudmaterial: Syntetisk
Vandtæt: Ja
Membran: Other
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!