Rory Women's Jacket - ID: A023848

kampagne

DidriksonsRory Women's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Rory Women's Jacket fra Didriksons

Rory Women’s Jacket er en kort jakke foret i dunimitation designet til aktivt brug. Jakken kan justeres forneden og i hætten for øget pasform. Hætten er fast og foran er en to-vejs lynlås til nem brug. Vandafvisning er PFC-fri. Flere inderlommer, medie forberedt, forstærkede områder, hagebeskytter.
Materiale: 100% polyamid. PFC-fri vandafvisning.
Egenskaber for Rory Women's Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Fast
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!