Ryan Men's Jkt - ID: A028292

kampagne

DidriksonsRyan Men's Jkt

Mere info

Mere om Ryan Men's Jkt fra Didriksons

En sporty jakke med tynd polstring. Materialet er åndbart og er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer til alt vejr. Jakken har tre lommer på forsiden og en til liftkortet på ærmet og den ene på indersiden. Foran har jakken en tovejs lynlås med beskyttende vindfang. Hætten er aftagelig og justerbar. Jakken har en høj krave på forsiden for at beskytte mod regn og vind. kan justeres i enden af ærmet og bunden. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Ryan Men's Jkt:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Lomme til liftkort: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skijakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!