Säfsen Kids Jacket - ID: A028258

DidriksonsSäfsen Kids Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Säfsen Kids Jacket fra Didriksons

En retro inspireret jakke i 100% polyamid, med stribede mønstre på ærmerne og foran. Jakken har et åndbart materiale og er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer til alle vejrforhold. Jakken har en aftagelig hætte og justerbare ærmer og synlige reflekser. Jakken har lynlås og en høj krave, der beskytter mod vejr og vind. Jakken har to lynlås foran og kan justeres på bunden og hætte. Vandtætningen er PFC-fri. Exstend størrelse.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Säfsen Kids Jacket:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!