• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

DidriksonsSäfsen Kids Jacket

  Säfsen Kids Jacket - ID: A028258

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Säfsen Kids Jacket fra Didriksons

  En retro inspireret jakke i 100% polyamid, med stribede mønstre på ærmerne og foran. Jakken har et åndbart materiale og er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer til alle vejrforhold. Jakken har en aftagelig hætte og justerbare ærmer og synlige reflekser. Jakken har lynlås og en høj krave, der beskytter mod vejr og vind. Jakken har to lynlås foran og kan justeres på bunden og hætte. Vandtætningen er PFC-fri. Exstend størrelse.
  Materiale: 100% Polyamid
  Egenskaber for Säfsen Kids Jacket:
  Vandtæt: Ja
  Hovedmateriale: Syntetisk
  For: Varmtforede
  Hætte: Aftagelig
  Antal lommer: 2 stk
  Vandsøjletryk: 10000 mm
  Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
  Vindtæthed: Ja
  Stretch: Nej
  Justerbar i talje: Nej
  Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
  Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

  Mere fra Didriksons

  Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!