Sassen Girl's Parka - ID: A039051

kampagne

DidriksonsSassen Girl's Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om Sassen Girl's Parka fra Didriksons

Sassen Parka fra Didriksons, en foret parka med ryg og hættefoder, perfekt til kolde vinterdage. Parkan har en aftagelig hætte med aftagelig syntetisk pels på kanten og en høj go krave, der beskytter mod sne og kulde vind. Pigestørrelser. Sassen har lynlås langs hele fronten med beskyttelsesarm og to store lommer i bunden, en indvendig og en napoleonlomme. Parken er fuldt vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Hætten, taljen, bunden og manchetten kan justeres om nødvendigt. PFC-frit.
materialer
Skal: 100% Polyamid, laminat.
Egenskaber for Sassen Girl's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
423.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!