Storlien Kids Jacket - ID: A028257

kampagne

DidriksonsStorlien Kids Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Storlien Kids Jacket fra Didriksons

En klassisk tofarvet parka med en dejligt aftagelig snydepels på hættens kant. Jakken ånder og er både vindtæt og vandtæt, egnet til alle lejligheder. Storlien har en snefang indeni og lynlås med vindfang langs hele fronten. Jakken har synlige reflekser, aftagelig hætte og justerbare ærmer med forskellige farver til højre og venstre. På forsiden har jakken to store lommer til opbevaring af dagens fund. Vandtætningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Storlien Kids Jacket:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!