Svea Girl's Pants - ID: A028270

kampagne

DidriksonsSvea Girl's Pants

Mere info

Mere om Svea Girl's Pants fra Didriksons

Svea Girl's Bukser er en funktionel buks med tyndere polstring til aktiv brug. Materialet ånder og bukserne er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Den nederste kant har ekstra forstærkning og en snelås på indersiden for at beskytte mod sneen. Bukserne har en knap i taljen og to lommer foran og en bagpå. Svea kan parres med jakken Kaya ved hjælp af løkker i taljen vanddræning er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Svea Girl's Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Vandtætte: Ja
For: Letforede
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Bib: Nej
Seler: Nej
Snelås i bukseben: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skibukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!