Svea Girl's Pants 2 - ID: A039172

kampagne

DidriksonsSvea Girl's Pants 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Svea Girl's Pants 2 fra Didriksons

Svea Pants 2 fra Didriksons, en foret funktionsbuks i et blødt polyester materiale perfekt til aktive dage i sneen. Bukserne har ekstra forstærkning i bunden og en snelås på indersiden for at undgå sne i bukserne. Svea har et åndbart materiale og er fuldt vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Bukserne har lommer i fronten og kan justeres i talje og i bukseben. Vandafvisningen er PFC-fri. Pigestørrelser. Materialer
100% polyester.
Egenskaber for Svea Girl's Pants 2:
Hovedmateriale: Polyester
Membran: Other
Vandtætte: Ja
For: Letforede
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 8000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Bib: Nej
Seler: Nej
Snelås i bukseben: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skibukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!