Tanja Wns Parka - ID: A028316

kampagne

DidriksonsTanja Wns Parka

Mere info

Mere om Tanja Wns Parka fra Didriksons

Classic parka i et groft taslan materiale, der kan justeres i bunden og taljen. Jakken er vind og vandtæt med tapede sømme, perfekt til alt vejr. På forsiden har jakken en glat tovejs lynlås til god ventilation med en beskyttende vindfang og diskret knap. Tanja har en flot høj krave, der beskytter mod regn og vind samt en aftagelig hætte. Jakken har to store lommer foran og to mindre med lynlås. Ærmerne kan justeres og har to bløde ærmer med tommelfingre for en behagelig pasform. Vandtætningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Tanja Wns Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!