Tanja Women's Parka 2 - ID: A039026

kampagne

DidriksonsTanja Women's Parka 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Tanja Women's Parka 2 fra Didriksons

Tanja Parka 2 fra Didriksons er en klassisk foret parka med en feminin silhuet. 100% vind og vandtæt med tapede sømme perfekt til alt vejr. Tanja har en aftagelig hætte med en høj krave, der beskytter mod kølige vind. På forsiden har parken en praktisk tovejs lynlås til god ventilation med beskyttende ærmer og fire lommer to med knapper og to med lynlås. Jakken kan justeres nederst, i talje, manchetter og hætte. Vandafvisningen er PFC-fri. Damestørrelser. Materialer
100% polyester. PU laminering.
Egenskaber for Tanja Women's Parka 2:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!