Thelma Women's Parka (2018) - ID: A039025

kampagne

DidriksonsThelma Women's Parka (2018)

Størrelseguide Mere info

Mere om Thelma Women's Parka (2018) fra Didriksons

Thelma Parka fra Didriksons er en uforet dameparka i en klassisk længere model. Materialet er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, perfekt til regnfulde dage både i byen og i parken. Damestørrelser.
Frakken har to store dekorative lommer på forsiden og to skrå lommer med lynlås ved brystet. Pasformen er forstærket med en snor i taljen og ærmegabene justeres med en dekorativ trykknap. Hætten er fast og kan justeres om nødvendigt. Jakken har en smidig tovejs lynlås til god ventilation med en beskyttende forrude og diskret snap. Vandafvisningen er PFC-fri.

Materiale
100% Polyamid.
Egenskaber for Thelma Women's Parka (2018):
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Vandsøjletryk: 8000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Justerbar i talje: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!