Theo Boy's Jkt - ID: A028275

kampagne

DidriksonsTheo Boy's Jkt

Mere info

Mere om Theo Boy's Jkt fra Didriksons

En funktionel jakke med tyndere polstring. Jakken puster og er både vind og vandtæt med tapede sømme, perfekt til både hverdag og i bakken Jakken har en høj krave, der beskytter mod vind og vind og to lommer på forsiden, den ene på indersiden og den ene til at løfte på ærmet. Hætten er aftagelig og inden i jakken er en praktisk snegletætning, der kan parres med Elton bukserne. Vandtætningen er PFC- fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Theo Boy's Jkt:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Justerbar i talje: Nej
Lomme til liftkort: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skijakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!