Tigris Girl's Set - ID: A028268

kampagne

DidriksonsTigris Girl's Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Tigris Girl's Set fra Didriksons

Tigris Girls Set er et regnsæt i junior model med tapede sømme til at modstå regn. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisningen er PFC-fri. Bukserne kan justeres i buksebenene og har elastik i taljen for en smidig pasform. Jakken har en aftagelig hætte, som du kan rulle op og gemme i kraven og lynlås med fane foran og justerbare manchetter.
Materiale: 100% polyester, PFC-fri WR overflade
Egenskaber for Tigris Girl's Set:
Hovedmateriale: Polyester
For: Uforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Justerbar i talje: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!