Tigris Girl's Set - ID: A039174

kampagne

DidriksonsTigris Girl's Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Tigris Girl's Set fra Didriksons

Tigris Set fra Didriksons er et praktiskt regnsæt lavet af et tyndt, smidigt materiale, perfekt at pakke med i en taske. Setet er vindtæt og vandtæt med tapede sømme og har en beskyttende flap foran. Jakken har en aftagelig hætte og kan justeres nederst og i enden af ærmet til en forstærket pasform. Bukserne har elastisk talje og kan justeres med en knap i bunden. Vandafvisningen er PFC-fri. Pigestørrelser. Materialer
100% polyester.
Egenskaber for Tigris Girl's Set:
Svejsede sømme: Ja
For: Nej
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 5000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Seler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!