Tigris Women's Set - ID: A028312

DidriksonsTigris Women's Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Tigris Women's Set fra Didriksons

Tigris Set er et regnsæt i polyesterstof med tapede sømme til at modstå regn. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisning er PFC-frit. Damestørrelser. Bukserne kan justeres i buksebenene og har en elastisk talje for en smidig pasform. Jakken har en fast hætte, som du kan rulle op og skjule i kraven og en lynlås med strop foran og justerbare manchetter.

Materiale: 100% polyester, PFC-frit WR finish
Egenskaber for Tigris Women's Set:
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Vandsøjletryk: 5000 mm
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!