Tim Men's Jacket - ID: A028289

kampagne

DidriksonsTim Men's Jacket

Mere info

Mere om Tim Men's Jacket fra Didriksons

Tim er en sweater perfekt til aktiv brug. Skjorten har en blød børstet inderside med en synlig lynlås foran. Trøjen er lavet af et 4-vejs stretch materiale til ekstra bevægelsesfrihed og en behagelig pasform. Tim har ærmer i taljen og en krave, der beskytter mod vind og kulde. Materialet er 100% polyester og er farvet med opløsningsmiddelteknologi, der sparer vand, energi og kemikalier ved produktion.
Egenskaber for Tim Men's Jacket:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!