Tina Wns Jkt - ID: A028302

kampagne

DidriksonsTina Wns Jkt

Mere info

Mere om Tina Wns Jkt fra Didriksons

Tina Women's Jacket er en let polstret funktionel jakke i et sporty design, der passer lige så godt i hverdagen som i bakken. Materialet ånder og er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer ind i alt vejr. Jakken har to store lommer på forsiden med tosidede og sidekanter og en til ekstra opbevaring inde. Jakken har en fast hætte, der kan justerbar samt en høj krave, der beskytter mod sne og vind. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Tina Wns Jkt:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Fast
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Forårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!