Tindra Women's Puff Parka - ID: A065969

DidriksonsTindra Women's Puff Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om Tindra Women's Puff Parka fra Didriksons

Tindra Women's Puff Parka fra Didriksons er en syntetisk parkajakke til damer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaber for Tindra Women's Puff Parka:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Justerbar i talje: Nej
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!