Tracy Wns Jkt - ID: A028301

kampagne

DidriksonsTracy Wns Jkt

Mere info

Mere om Tracy Wns Jkt fra Didriksons

Tracy Women's Jacket er en perfekt pasform til aktivt slid. Trøjen har en blød børstet inderside med en synlig lynlås foran. Skjorten er lavet af firevejs stretchmateriale til ekstra bevægelsesfrihed og en behagelig pasform. Tracy har tommelfingerhuller i ærmerne og en højere krave uden hætte. Materialet er 100% polyester og er farvet med opløsningsmiddelfarveteknologi, som sparer vand, energi og kemikalier, når de produceres.
Egenskaber for Tracy Wns Jkt:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!