Tracy Wns Pants - ID: A028307

kampagne

DidriksonsTracy Wns Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Tracy Wns Pants fra Didriksons

En funktionel buks i et blødt materiale med en varm børstet fleece på indersiden. Bukserne har en behagelig elastisk talje og ærmer i taljen. Materialet er 100% polyester og farves med en opløsningsmiddelteknik, der sparer vand, energi og kemikalier under produktionen.
Egenskaber for Tracy Wns Pants:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Lange underbukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!