Vivid Boy's Jacket - ID: A028709

DidriksonsVivid Boy's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Vivid Boy's Jacket fra Didriksons

Vivid Boys Jacket er en funktionel jakke i junior model med tapede sømme og justerbar forneden. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisningen er PFC-fri. Jakken har en aftagelig hætte og elastiske manchetter og en synlig lynlås foran.
Materiale: 100% polyester. PFC-fri DWR overflade
Egenskaber for Vivid Boy's Jacket:
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!