Waterman Kid's Set 2 - ID: A039282

kampagne

DidriksonsWaterman Kid's Set 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Waterman Kid's Set 2 fra Didriksons

Waterman Set 2 fra Didriksons er vandtæt og vindtæt helt af Galon®. Waterman er perfekt til udendørs lege i regnvejr med dens svejsede sømme og vandtæt materiale. Jakken har en aftagelig hætte med trykknapper og synlige reflekser for ekstra sikkerhed. Bukserne er af høj model for optimal beskyttelse mod regn og vind. Pasformen kan justeres i armbøjler og trykknapper på begge sider af bukserne. Materialer
Belægning: 100% polyurethan. Skal: 100% Polyester.
Egenskaber for Waterman Kid's Set 2:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Ja
Seler: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
279.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!