Women's Marta-Lisa Parka 2 - ID: A170517

kampagne
Ny!

DidriksonsWomen's Marta-Lisa Parka 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Marta-Lisa Parka 2 fra Didriksons

Når den våde og kolde vintersæson er over os, vil Women's Marta-Lisa Parka 2 fra Didriksons være en uundværlig følgesvend. Denne parka har A-form, er vatteret samt vand- og vindtæt med tapede sømme.
  • Refleksprint foran på brystet og bag på skulderen
  • Hætten har snorelukning med refleksdetalje
  • Foret er farvet ved hjælp af Solution Dye, som er en farveteknik, der sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionelt farvet polyester-/polyamidstof. Også for de sorte og dybgrønne farvers vedkommende er skalstoffet farvet ved hjælp af Solution Dye
  • PFC-fri vandafvisende finish

Materiale: 100 % polyester
For: 100 % polyester
Polstring: 100 % polyester
Egenskaber for Women's Marta-Lisa Parka 2:
Lavet i: Kina
Pasform: A-linjeformet
Tovejs lynlås: Ja
Fyldevægt: 120 g/m²
Bæredygtighed: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye / e.dye
Vandtæt: Ja
Membran: Nej
Vandafvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Let polstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Reflekser: Ja
Polstring: Polyester
Tapede sømme: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!