Zoe Girl's Parka - ID: A028273

kampagne

DidriksonsZoe Girl's Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om Zoe Girl's Parka fra Didriksons

En stilren parka med bløde og opvarmende pile i ryggen og hætte. Jakken ånder og er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer til hverdag og i bakken. Jakken har en aftagelig hætte med en blød syntetisk pels på kanten og en høj krave, der beskytter mod regn og vind. Jakken er forsynet med tovejs lynlås lukning med beskyttende vindlukning. Jakken har to rummelige lommer på forsiden og en mindre med lynlås og en indvendig. Linning, nederkant, ærme og hætte kan justeres. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Zoe Girl's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!