Zvoro Kids Set - ID: A028683

kampagne

DidriksonsZvoro Kids Set

Mere info

Mere om Zvoro Kids Set fra Didriksons

Zvoro Kids Set er en todelt skalset til børn. Buksen har justerbar elastik i taljen for ekstra god pasform. Jakken har en synlig lynlås foran og reflekser for barnets sikkerhed. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Hætten er aftagelig og sættet kan forlænges op til en størrelse med" "Extend Size''.
Materiale: 100% polyester. PFC-fri WR finish
Egenskaber for Zvoro Kids Set:
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Justerbar i talje: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!