Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Dobsom Jakker

(58 varer)

Hvis du elsker motion og udendørs aktiviteter, vil du højst sandsynligt finde en jakke, der passer dig blandt Dobsoms udvalg. Du finder også smarte og varme jakker til hverdagsaktiviteter. Dobsom har produceret jakker til aktive mennesker siden 1986. De jakker, de har produceret i et slidstærkt materiale og høj kvalitet, kan du shoppe med god samvittighed. Blandt sortimentet finder du jakker til hele familien - børn, kvinder og mænd.

Vælg mellem forskellige stilarter og modeller

Når du skal vælge den rigtige model, bør du først og fremmest vurdere dine behov. Har du brug for en jakke til udendørs løb, findes der modeller med påsyede reflekser, og som er fremstillet i et vandafvisende materiale. En del løbejakker kan dessuden også forvandle sig til en vindtæt vest, da de har aftagelige ærmer. Vil du have en sporty quiltet jakke til brug i de kølige landskaber eller til hverdagsbrug, vil du finde quiltede jakker i de korte og lange modeller. Når det bliver rigtig koldt på løbeturene i vintermånederne, anbefaler vi en let polstret og vindtæt løbejakke. Er det for koldt til at løbe i en trøje, kan du supplere med en polstret vest med sidepaneler i et stramt materiale, der er med til at give en ultimativ pasform. Blandt Dobsoms katalog finder du jakker til enhver smag, og der er forskellige farver og stilarter. Hvis du er modig, kan du vælge en farverig variation, men er du mere til de klassiske farver, er det også en mulighed.

Dobsom jakker til hele familien

Det er vigtigt at bære en jakke, der føles rigtigt til årstiden og aktiviteten. Både voksne og børn elsker at være udendørs, især sammen. Investér i højkvalitative jakker til hele familien fra Dobsom. Der er noget til alle dine aktiviteter - træning, vandreture og hverdag.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!