Lento Jkt - ID: A032565

kampagne

DobsomLento Jkt

Mere info

Mere om Lento Jkt fra Dobsom

Jakken er lavet af en 4-vejs strækning, der nemt transporterer fugt. Indersiden er børstet for en behagelig følelse og ekstra varme. Vigtige små ting, du skal holde på, opbevares i brystlommen med lynlås. Hvis du løber i mørket, kan du også være sikker på at du vil være synlig, fordi jakken har flere detaljer i refleksen. 90% Polyester 10% Elastan
Egenskaber for Lento Jkt:
Hovedmateriale: Polyester
For: Letforede
Hætte: Nej
Antal lommer: 1 stk
Stretch: Ja
Reflekser: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Ja
Dobsom har eksisteret siden 1986. Konceptet har hele tiden været det samme - at udvikle og fremstille tøj af høj kvalitet til forskellige sportsarter som løb, skiløb, walking og andre aktiviteter, men også som fritidstøj efter arbejdet.

Mere fra Dobsom

Se alle Løbejakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er meget interesseret i at udvikle vores kollektioner og gøre dem af genbrugsmaterialer!"

  Michael Paradis, CEO, Dobsom

  Miljø: Følger REACH (EU kemikalielovgivning), og har et kontor i Kina med medarbejdere, der kontrollerer, at kemikalielovgivningen bliver fulgt. Har ikke sølvioner, silikone eller Polygiene behandling på tøj. Imprægnerer med fluorcarbon imprægnering (c6). De eneste kemikalier tøjet indeholder, er fra farvning.
   
  Genanvendelse: Tøjet kan ikke genbruges men nogle genstande er lavet af genbrugsmaterialer.
   
  Dyr: Har ikke nogen produkter i merino uld lige nu, men hvis det kommer, er de lavet af non-mulesing uld. Bruger ikke ægte pels.
   
  Etik: Møder selv leverandørerne for at sikre, at miljø-og sociallovgivningen følges.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!