R-90 Pant Men's - ID: 2042

kampagne

DobsomR-90 Pant Men's

Mere info

Mere om R-90 Pant Men's fra Dobsom

R-90 Pants er den meget populære og klassiske buks i Dobsoms R-90-sæt.

Dobsom R-90 er blevet testet af en række europæiske sports- og fritidsmagasiner og er bl.a. blevet kendt som "Funktionalitetens mestre".

 

R-90 kan bruges både til skiløb og almindeligt løb, og så er det udstyret med nogle smarte finesser, der er med til at sikre dig bedst mulig komfort.

R-90 er fremstillet i et specielt teflonbehandlet vindvæv, hvor Dobsom har prioriteret lav vægt, smidighed og god åndeevne. Bukserne har påsyede reflekser.

 

Det, der, måske frem for alt, har gjort R-90-bukserne så populære, er det justerbare gummibånd under knæene. Ved hjælp af dette kan man få den behagelige fornemmelse af et par knæbukser, når man motionerer.

 

Fortil i højre side er der placeret en praktisk opbevaringslomme med lynlås.

Egenskaber for R-90 Pant Men's:
Justering nederst i buksebenet: Ja
Benlængde: Full Length
Hovedmateriale: Polyester
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Ja
Polstring: Upolstret
Stretch: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Dobsom har eksisteret siden 1986. Konceptet har hele tiden været det samme - at udvikle og fremstille tøj af høj kvalitet til forskellige sportsarter som løb, skiløb, walking og andre aktiviteter, men også som fritidstøj efter arbejdet.

Mere fra Dobsom

Se alle Trænings bukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er meget interesseret i at udvikle vores kollektioner og gøre dem af genbrugsmaterialer!"

  Michael Paradis, CEO, Dobsom

  Miljø: Følger REACH (EU kemikalielovgivning), og har et kontor i Kina med medarbejdere, der kontrollerer, at kemikalielovgivningen bliver fulgt. Har ikke sølvioner, silikone eller Polygiene behandling på tøj. Imprægnerer med fluorcarbon imprægnering (c6). De eneste kemikalier tøjet indeholder, er fra farvning.
   
  Genanvendelse: Tøjet kan ikke genbruges men nogle genstande er lavet af genbrugsmaterialer.
   
  Dyr: Har ikke nogen produkter i merino uld lige nu, men hvis det kommer, er de lavet af non-mulesing uld. Bruger ikke ægte pels.
   
  Etik: Møder selv leverandørerne for at sikre, at miljø-og sociallovgivningen følges.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!